Impresszum

"...Európában a szolgáltatókhoz betérő vendégek 63-66%-a ma már okostelefont használ. Legyen szó információ gyűjtésről, pizza rendelésről, egyéb más dologról, a lényeg, hogy az információ most már kéznyújtásnyira van mindenkitől. Ráadásul ez a szám rohamosan, hónapról hónapra nő...hiszen 2007-ben az okostelefonok csak a mobilpiac 16%-át tette ki, 2013-ra ez 66% környékén van már most, beleértve természetesen az okostelefonokat, a retina kijelzős telefonokat, táblagépeket.. Egyes előre vetített számítások szerint 2018-ra ez eléri a 98 %-os arányt.

2020 környékén az emberek áttérnek a még gyerekcipőben lévő úgynevezett retina controllos készülékekre, és az USA-ban már kapható Smartglass (okos-szemüveg) készülékekre.

Az okostelefonok elterjedésével a mobil alkalmazások, és a mobil telefonokra optimalizált weboldalaknak köszönhetően sokkal komolyabb lehetőséget nyújtanak az ügyfélszerzésben, szemben a hagyományos weboldalakkal, és a hagyományos marketing eszközökkel.

Az okostelefont mindig-mindenhol magánál tartják az ügyfelek, és ami nagyon fontos, hogy a cégek 1%-a rendelkezik mobil alkalmazással, illetve mobilra ráillesztett web oldallal. 

Összefoglalva: Azok a szolgáltatók, akik elsőként csatlakoznak a Europethrobhoz hatalmas piaci előnyre tehetnek szert. Amellett, hogy a Europethrob nagy segítség a kapcsolattartásban a meglévő ügyfeleikkel, nagyon jó marketing eszköz új ügyfelek szerzéséhez. Az alkalmazás nyújtotta lehetőségekkel az ügyfelek igényei sokkal jobban nyomon követhető.

Europethrob Group S.R.O. C 469 94 639 Patince Szlovákia/ ICO 44447035/ SK2022697567/ Info@ europethrob.eu/ CEO Somogyi Péter/ Webfejlesztő: RedMarketing KFT/ Tárhely szolgáltató: DoclerWeb/ Domain: Rackhost Zrt