Könnyes szemmel mesélt Judy

Könnyes szemmel mesélt Judy

Judy életében új mérföldkő közeleg, hiszen lánya, Maja is a reflektorfénybe lép. A Groovehouse...

Gáspár Evelin most tényleg más lett!

Gáspár Evelin most tényleg más lett!

Sokan sajnálták, amiért gyerekként kamerák előtt nőtt fel, de Evelin szerint éppen ez az időszak...

Különleges lánykérésre készül Kozsó

Különleges lánykérésre készül Kozsó

Újra boldog és szerelmes Kozsó! Az Ámokfutók frontembere tizenkilenc év után újra egymásra talált...

Osváth Zsolt kifakadt: „Pár óra alatt a plafonról a f*sba gyalogoltam”

Osváth Zsolt kifakadt: „Pár óra alatt a plafonról a f*sba gyalogoltam”

A vasárnapi Sztárbox-gála nemcsak a ringben zajló bunyókkal kavart nagy port, hanem a műsor...

Nagy Melanie kitálalt: három hónapja nem fizet gyerektartást G.w.M

Nagy Melanie kitálalt: három hónapja nem fizet gyerektartást G.w.M

Nagy Melanie szerint G.w.M három hónapja nem utal gyerektartást, ezért kénytelen volt a...

Király Linda 22 kilót fogyott

Király Linda 22 kilót fogyott

Király Linda elképesztő formába lendült: 22 kilótól szabadult meg, és videón mutatta meg, milyen...

Sydney van den Bosch rosszul lett a babavárás alatt

Sydney van den Bosch rosszul lett a babavárás alatt

Sydney van den Bosch kórházba került a várandóssága alatt, miután a túl sok stressz és munka...

„Elhányom magam!” – Bárdosi Sándor kiborult Bódi Bencéék vitáján

„Elhányom magam!” – Bárdosi Sándor kiborult Bódi Bencéék vitáján

A Nyerő Párosban ismét elszabadultak az indulatok: Bárdosi Sándor nem bírta tovább Bódi Bencéék...

Molnár Gusztáv a születendő kislányáról

Molnár Gusztáv a születendő kislányáról

Molnár Gusztáv és a felesége, Dorina a múlt szombaton jelentették be, hogy érkezik a közös...

Itt az oltári hír, házasságra készül Miló Viki

Itt az oltári hír, házasságra készül Miló Viki

Nincs egyszerű dolga a férfiaknak, ha Miló Vikivel szeretnének ismerkedni – ez sosem volt titok....

Így még nem láthattuk Dietz Gusztávot

Így még nem láthattuk Dietz Gusztávot

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv lett 2025 Nyerő Párosa, és a házaspár már azt is elárulta, mire...

Drasztikusan meg kell változtatnom az életemet”

Drasztikusan meg kell változtatnom az életemet”

Megrendítő őszinteséggel vallott élete legsötétebb időszakáról Halastyák Fanni, aki hét éven át...

Törőcsik Franciska: „Erős volt bennem a megfelelni vágyás, de ezt elengedtem az évek alatt”

Törőcsik Franciska: „Erős volt bennem a megfelelni vágyás, de ezt elengedtem az évek alatt”

Bemutatták a sajtónak a Hogyan tudnék élni nélküled című magyar romantikus zenés-táncos...

Meghalt Galambos Lajcsi felesége, Boglárka

Meghalt Galambos Lajcsi felesége, Boglárka

Elhunyt Galambos Lajos volt felesége, Boglárka, akinek halála mélyen megrendítette a mulatós...