Clematis Szappan Szalon
Győrzámoly, 9172 Győrzámoly, Dr. Pécsi Gyula u. 24.

Győrzámoly, 9172 Győrzámoly,  Dr. Pécsi Gyula u. 24.

http://www.clematisszappan.hu/

clematisszappan@gmail.com

+36304718757

Szalon minőség első kézből, természetesen...

Napjainkban egyre többen fordulnak a natúr bőrápolási termékek felé, elkerülve a szintetikus kozmetikumokat. Nekik szerettünk volna értéket, minőséget és szépséget teremteni kizárólag természetes összetevőkből készített szappanjainkkal.

A termékek megálmodója és kifejlesztője László Gyöngyi, aki nem elégedett meg azzal, hogy a saját maga által támasztott szigorú követelményeknek megfelel, így vegyész és gyógyszerész segítségével alkotta meg csodás szappanjait, hogy vásárlóinak a maximális minőséget nyújthassa.

Cégünk névadója a Clematis, egy a Szigetközben honos, gyönyörű, védett növény. Rokonaival, a különböző színekben pompázó és kisebb-nagyobb virágzatú kúszónövényekkel szemben a clematisz, vagy réti iszalag csak lila színben létezik, egyedi, éppen ezért olyan értékes - a "Szigetköz kincsének" is nevezik.

Ezért kölcsönöztük ezt a nevet egyedi, értékes összetevőkből készült, a piaci kínálatból gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készült szappanjainknak.

A szappan elsődleges feladata bőrünk tisztítása. Szappanjaink tisztálkodás közben kíméletesen távolítják el a bőr elhalt hámsejtjeit, értékes, természetes összetevőikkel ápolják a bőrt.

Teljes termékskálánkon belül egyedülálló módon lehetőség van más-más formákba öntve megtalálni kedvenceinket. A virágos formák, a gyerekeknek való 3D-s póni és számtalan más ötletes megoldás szerez örömet - mint egy igazi szalonban, mindenki rátalálhat a reá váró kincsre.

Így a külcsín és a belbecs nálunk kéz a kézben jár!

MÁGUS SZAPPANPECSÉT:

Kiváló minőségű pecsétjeink az országban már széles rajongó táborral rendelkeznek a szappankészítők körében.

A legegyszerűbb szappanok készítése után is lehetünk nagy mágusok és varázsolhatunk megálmodott külsőt szappanjainkra ezekkel a változatos formavilágú pecsétekkel.

Hazai gyártó készíti 2014 óta, kizárólag cégünk részére ezeket az esztétikus professzionális termékeket.

( További ismertetők a honlapon. )

Webshopként működünk - illetve telefonos egyeztetéssel személyesen is átvehető a termék.