Ádám-Éva Vendégház termálfürdő,horgásztó közelében "tanyaszolgáltatással"
Ebes, 4211 Ebes Rózsa utca

Ebes, 4211 Ebes Rózsa utca

http://www.adamevavendeghaz.hu/

pinceseva@freemail.hu

+36302948794

Hajdú-Bihar megyében, Hajdúszoboszló és Debrecen között: Ebesen, csendes, zöld övezetben, a gyermekbarát Ádám és Éva vendégházban, egész évben várom kedves vendégeimet. 3 család kényelmes és aktív pihenését tudom biztosítani!

A tetőtéri lakrészben 2 légkondicionált szoba (2 és 3 ágyas), 2 fürdőszoba, /1 kádas, 1 zuhanykabinos/, társalgó és konyha található.

A földszinten egy galériával ellátott (2 + 2 fős) zuhanyzóval, főzési lehetőséggel felszerelt lakrészben várom vendégeimet!
A füves udvar, a kerti terasz, mind-mind a vendégek kényelmét szolgálják.
Igény szerint félpanziós ellátást, kirándulásokhoz kísérőt, gyermekfelügyeletet biztosítunk.
Ízletes, tájjellegű ételeket ajánlok, de a diétás, vegetáriánus vendégek igényeit is maximálisan kielégítem.
A kertes udvar és a két nagyváros szolgáltatásai mellett, ajánlom az „élő” tanyánkat, ahol lehetőség van a gazdálkodó tanyasi életbe betekinteni, állatot simogatni, lovagolni, játszani, futkározni a jó levegőn. Sátorozni nomád körülmények között.
Gyermekei garantáltan mind a tanyánkon, mind a Napraforgó Családi Napközinkben önfeledten szórakozhatnak, játszhatnak, szakember felügyelete mellett.
Horgászok figyelem! Míg a család a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben lubickol, apuka az Ebesi Horgásztóban megfogja a vacsorához való halat!
Ajánljuk továbbá figyelmükbe az akadálymentesített Hagyományok Házát is ahol kerekesszékes vendéget is tudunk fogadni.
Új - eseti, egyedi - szolgáltatásként kínálunk rövid, pár órás vagy pár napos árjuvédikus jógaoktatást Dudás Jenő Zsolt jógatanár és Védikus Szakértő segítségével. Videónkon őt láthatjuk.

Telefonos egyeztetésre!