"SAN-THERM" víz-gáz-fűtéstechnika szaküzlet WOLF VIESSMANN FONDITAL
Mosonmagyaróvár, 9200 Mosonmagyaróvár 48-as tér 2.

Mosonmagyaróvár, 9200 Mosonmagyaróvár 48-as tér 2.

santherm@freemail.hu

+3696579709

A lakások, házak gépészetében főleg a fűtés, annak méretezése, átalakítása, felújítása, szabályozása egy igen sokismeretes egyenlet! Jelentős kiadás egy otthon megteremtésénél, viszont a legkisebb hiba sem a " majd a malter elfedi " kategória.

Itt sajnos nincs olyan, hogy "ugyanazt olcsóbban". Itt csak összehangolt, az utolsó termosztátig, golyóscsapig egymáshoz igazított RENDSZEREK vannak.

Amik hiba esetén csak nagy költséggel javíthatóak. Az építőipar jelenlegi felpörgése mindenképpen előrelátó és alapos tájékozódást, időben is jó szakemberválasztást követel Öntől. Hiszen családja messze nem megfelelő komfortjára és éves anyagi kiadásaira már nem lesz gyógyír az esetleges " működik az, csak nem pont úgy " garanciahárítás.
Persze van a költségeknél is bizonyos mozgástér - vagy pár tételnél igen gyors megtérülésre is alapozhatunk - de csak egyben megoldva a feladatot. Mindehhez:

Cégünk, a SAN-THERM BT. szaküzlete a mosonmagyaróvári sóháznál található. 20 éves szakmai múlttal, számtalan lakossági és közületi referenciával tudjuk kiszolgálni a felmerülő igényeket, akár csak egy egyszerű szerelvény vásárlásakor is.
A víz- gáz- központifűtés területén teljesen független kereskedői pozícióból, személyre szabottan tudjuk felvázolni Önnek a legköltséghatékonyabb lépéssort, amihez szaktanácsadással, precíz, alapos szakemberek ajánlásával, értékhatártól függően rugalmas kiszállítással is hozzájárulhatunk.

Szakterületünk többek között a szilárd tüzelés - fa, pellet esetleg széntüzelés -
kiemelten kezelve a talán legjobb költséghatékonyságú, faelgázosításon alapuló kazánokat, kandallókat.
Gázüzemű berendezések esetén a teljes paletta rendelkezésre állása mellett viszont egyedi technológiai előnyeik miatt még hazai vonatkozásban is jelentős forgalmat bonyolítunk a WOLF termékek szakkereskedőjeként az ugyancsak professzionális VIESMANN és FONDITAL termékekkel egyetemben.

Ne feledje, a: " Lecseréljük a gázkazánt, de szerencsére a netről rendelve házhoz hozzák a másikat jóval olcsóbban " megoldások valódi kiadásai ugyanolyan nagyságrendben még csak akkor kezdődnek igazán a segédberendezések és egyebek kikerülhetetlen cseréjével, átalakításával! Ha ön szakmabeli, akkor tényleg nem lesz nehéz dolga felmérni, kiszámolni és beszerelni mindezeket - esetleg egy szakáruház eladójával apróságokat még finomítva a legújabb megoldásokkal kapcsolatban. Persze ha Ön mégsem kolléga...?

H - P : 8.00 - 17.00
SZOMBAT: 8.00 - 12.00
V : SZÜNNAP