Futura Élményközpont Mosonmagyaróváron, a Szigetköz fővárosában
Mosonmagyaróvár, Mosonmagyaróvár Szent István király út 142.

Mosonmagyaróvár, Mosonmagyaróvár Szent István király út 142.

http://www.futuramoson.hu/

info@futuramoson.hu

+3696566280

Családi kirándulást tervezel?

Nézd át élményközpontunk kínálatát, rendezvényeinket, extra programjainkat, és válassz kedvedre valót! Ha megéheztél, vár a FUTURA Büfé, ráadásul szülinapozhattok is nálunk!

Osztálykirándulást vagy
céges csapatépítést szervezel?

Számodra is van jónéhány ajánlatunk. Osztálykirándulási időpont egyeztetés vagy csapatépítés foglalás esetén (teltházas napjaink miatt) időben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Élményközpontunk - amit a belépőjegyért nyújtunk Neked:

Interaktív kiállítás:Ismerd meg a természet és a Szigetköz titkait 4 szintes kiállításunkon! A játékos tapasztalat-szerzés igazi élmény mindenkinek.

Science Show: Ne csak nézd, vegyél részt látványos kísérleti bemutatóinkon, ahol személyesen átélheted, hogy a tudomány érdekes!

Planetárium: A III. emeleti planetáriumban virtuális űrutazásra hívunk. Bolygók és galaxisok - a csillagos égbolt Téged is elvarázsol?

Tesla transzformátor: A transzformátorral villámokat generálunk. Gyere és csodáld meg ezt a különlegesen szép látványt!

Extra programok - ha további élményekre váltanál jegyet:

Pániklabor: Neked vajon sikerülne kijutni a Pániklaborból? Tedd próbára képességeidet szabaduló szobánkban, de előtte ne felejts el időpontot foglalni!

5D Attrakció: Izgalmas hullámvasút, szédítő verseny, csodás víz alatti kaland vagy ijesztő utazás.Legyél Te a következő film főszereplője, ülj be 5D-s vetítéseinkre!

Virtual Reality: Kipróbálnád a kalapácshintát? Részt vennél egy búvárkalandban? A Virtual Realityvel mindezt megteheted. Vigyázat, az Oculus Rift átveszi az irányítást!

Tesla küldetés: A FUTURA-ban fantasztikus kaland vár! Válaszd Tesla küldetés programunkat, válj nyomozóvá és mentsd meg a Földet!

2017. április 1-től november 5-ig minden nap 10:00-18:00

2017. november 6. - 2018. március 28-ig
hétfő, kedd, szerda zárva
csütörtök, péntek, szombat, vasárnap 10:00-18:00

Ünnepnapokon honlap szerint!

Jegypénztár zárása 17:30 órakor!