Engler Hotel & Étterem
Mosonmagyaróvár, 9200 Mosonmagyaróvár, Partos u. 14.

Mosonmagyaróvár, 9200 Mosonmagyaróvár, Partos u. 14.

www.englerhotel.hu/hu

info@englerhotel.hu

+3696566425

A közvetlenül a Mosoni Duna partján, nyugodt, gyönyörű természeti környezetben fekvő „Engler Hotel & Étterem” 2, 3, 4, 5 és 7 ágyas szobákkal rendelkezik. A saját és helyben kapcsolódó szolgáltatások révén ideális a romantikára vágyó párok, nyaraló családok vagy átutazó vendégkör számára, de tökéletesen alkalmas csoportok, osztálykirándulásra érkező diákok fogadására is.

Légkondicionált, 60 fős éttermünk leginkább a mediterrán stílust követve ideális családi és céges rendezvények lebonyolítására egyaránt. Születésnapi ünnepség, évzáró, ballagás, házassági évforduló, termékbemutató, vállalati tréningek vagy akár egy vasárnapi ebéd - az Engler Hotel & Étterem mindig jó választás.

Az étlap elsősorban a tradicionális magyar konyha alapjaira épül, de megtalálhatók a különböző nemzetek ételkülönlegességei is. Kínálatunkban szezonális ételek, a ház speciális fogásai és a konyhafőnök ínyenc ajánlatai is helyet kaptak. A tapasztalt chef ugyanakkor a szigetközi halételeire a legbüszkébb igazán, mint pl. a haltepertő, vagy a harcsa krémhalászlé.
A legkisebbekre is odafigyelünk: az étterem rendelkezik etetőszékekkel, és külön gyermek menülappal.

A város és a környék számtalan programlehetőséget kínál minden évszakban az aktív sportok kedvelőinek, a kultúra és fesztiválok szerelmeseinek, a nemzetközileg híres termálvizünk vagy épp a wellness imádóinak. Bécs, Pozsony szinte csak pár lépésre van, de a Szigetköz vadregényessége még közelebb.

Vendégeinknek izgalmas programokat jelent a sétahajózás, a lovaskocsi túra, a szomszédos Rudolf-ligetben található Szigetköz Kalandpark, gyermekeknek a modern játszótér is.
Mosonmagyaróvár legújabb attrakciója a FUTURA Interaktív Természettudományi Központ számtalan élménnyel gazdagítja a bármely korú, nemű látogatókat.
Mindemellett az „Engler Hotel & Étterem” Mosonmagyaróvár legállatbarátabb vendéglátóhelye. Mindezt a földszinten kialakított külön bejáratú "kisállat szobák" is igazolják.

Legyen Ön is az Engler törzsvendége és fedezze fel az élményekben gazdag "Tündérek szigetét"! - "Jót s jól az Englernél!"

Hotel - reggeli: 7:30 - 10:00 között,
Étterem: 11 - 21 óra között, amit természetesen az egyéni igényekhez igazítunk.