Módszer: Így nyílik meg könnyen a p.nci
Érezd!, 18+

Alig várom, hogy ne csak a képzeletemben szeretkezzünk

Új pasi került az életembe, aki mindenem megmozgatta. Nem csak a puncim, a szívem is. Vagy mondhatom fordítva is: nem csak a szívem, de a puncim is megmozgatta.

Az én puncim ugyanis nagyon nehezen barátkozik, nehezen nyílik meg. Talán kell neki a bizalom, mielőtt megmutatja magát egy pasinak.

Szegénykével nem mindig működök együtt. Sokszor van, hogy ő még nem áll készen, én mégis átadom őt a szexnek. Aztán csodálkozom, hogy nem élvezem a szexet.

Az új pasi nagyon megfogott. Minden pillanatban az ő társaságára vágytam, nem is tudtam másra gondolni: sem ébredéskor, sem a reggeli kávét szürcsölgetve, sem munka közben. Talán még sosem éreztem ilyet (vagy ha igen, az iszonyat rég volt), hogy mikor rá gondoltam, elkezdett szaladgálni valami édes bizsergés a hátamon. Éreztem az érintései nyomát a bőrömön, ahogy legutóbbi találkozásunkkor a búcsúzásnál megölelt. Az egy ártatlan érintés volt, de az én képzeletemben tovább haladt…

És egyszer csak azon kaptam magam, hogy megfeszülnek az izmok a hüvelyemben és arról álmodozom, hogy belém hatol. Lehunytam a szemem a kávét szürcsölgetve és elmerültem a kéjben. Szex volt, szeretkeztem vele úgy, hogy a teste nem volt mellettem. Elég volt az, hogy előző éjjel átöleljen ahhoz, hogy egy csodálatos szexuális élményem legyen vele.

Közben pedig helyeselt a puncim:

„Igen, igen! Szeretjük ezt a pasit! Már alig várom, hogy együtt legyünk vele!”

Forrás, szerző: blikk.hu