2019 tavaszi/nyári essence újdonságok (X)
Érezd!, Női öltöző

Minden szépség kedvelő nagy várakozása: Az essence 2019 tavaszi / nyári innovációi! Az essence ismét nagyon király és innovatív szépségápolási termékeket hoz magával idei első újdonságaival, és mint mindig, ezek is igazi “must-have” termékek minden trend-tudatos make-up szerelmesnek. A “you better work!”kollekció hosszantartó termékeket kínál az aktív életmódhoz és a hibátlan megjelenéshez. A City paletták szemhéjfestékeivel gyönyörű szem smink varázsolható, és a körömlakkal kapcsolatos álmok is hamarosan megvalósulnak az új “shine, last & go” lakkok színes árnyalataival.

shine last & go! gel körömlakk

Az új, kompromisszum nélküli álom körmök! A gél hatású formula optimális tartósságot, intenzív színt és csodálatos fényességet biztosít. A gél ragyogású vegán körömlakk szuper erősen pigmentált színes árnyalatokban kapható, és még gyorsabban szárad, mint az eddigi gél körömlakkválaszték, mely helyet cserél az új shine last & go! körömlakkal.

Ár: 449 Ft*.

City Paletták

A szemhéjpúder paletták biztosan kielégítik utazási kedvünket, és meggyőznek erősen pigmentált színeikkel. A világ legdivatosabb fővárosai ihlették, és a púderes szemhéjfestékek az adott életstílust tükrözik. A Salut Paris bársonyos textúrájú rozé-árnyalatokban tündököl, a G’DAY SYDNEY a fémes hatású földes színeket képviseli, és a Hello New York pedig a szürke árnyalatoktól a mályva színekig részben irizáló textúrával pompázik.

Ár: 2 399 Ft*.

you better work! szinezett nappali krém

A matt hatású, színezett, könnyű hidratáló ápoló természetes, „no make-up megjelenést” kölcsönöz, és hibátlan arcszínt biztosít. Az UV szűrőnek köszönhetően a kültéri tevékenységek során is védi a bőrt az UV sugárzás ellen.

Ár: 1 399 Ft*.

you better work! szempillaspirál

Különleges összetételének köszönhetően ez a vízálló szempillaspirál még a legizzasztóbb edzést is képes kezelni. A textúra képes ellenállni a megerőltető tevékenységeknek, és két változatban is kapható. Az egyik lélegzetelállítóan hosszú szempillákat biztosít, míg a másik maximális dús hatást és ívelt pillákat eredményez.

Ár:1 099 Ft*.



you better work! fixáló spray

A spray formuláját kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy az izzasztó testmozgás során is védje a sminket. Ez biztosítja a matt hatást és azonnal friss érzést biztosít az arcnak!

Ár: 1 099 Ft*.



the dip szemhéjtus

A kemény hegyének köszönhetően a mélyfekete szemhéjtus könnyen alkalmazható és tökéletesen ívelt vonalat hoz létre. Igazi művészek lehetünk használatával.

Ár: 949 Ft*

plumping nudes szájfény

Teltebb ajkak másodpercek alatt! A shea vajjal dúsított szájfény teltebbé varázsolja az ajkakat, és ragyogó fényt

biztosít. Ugyanakkor hűsítő hatással is rendelkezik. A szájfény hét nude árnyalatban kapható – így minden bőrtónushoz megtalálható a számunkra megfelelő.

Ár: 849 Ft*

#insta perfect folyékony highlighter

A #insta perfect folyékony highlighter a népszerű #insta perfect folyékony alapozó tökéletes kiegészítője. A természetes és teljes ragyogás érdekében egyszerűen keverjünk össze néhány csepp fényvisszaverő hatású cseppet az #insta perfect alapozóval. A cseppek két különböző árnyalatban érhetőek el, és önmagukban is felhasználhatók az arccsont, az orr vagy a test területeinek kiemelésére.

Ár:1 299 Ft*

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu