Tovább bonyolódik Angelina Jolie és Brad Pitt válása
Sztárhírek, Külföld

Már 3 éve, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentetteék, hogy válnak, de mégsem sikerült még mindig véglegesíteni az ügyüket! Mindvégig két fontos dolog állt a megegyezésük útjába: az egyik, hogy állítólag képtelenek voltak dönteni a gyerekek felügyeleti jogában, a másik pedig az agyagiakon való osztozkodás volt. Viszont mindkét fél nagyon unhatta már a parttalan vitákat, ugyanis nemrég hajlandóak voltak egymással találkozni és veszekedés nélkül beszélgetni. Legutóbbi tárgyalásuk után pedig egy egészen új irányt vett a válásuk, ugyanis egy bennfentes szerint teljesen új jogi státuszra hajt a két fél.
Akkor hivatalosan is bejelentették, hogy sikerült bizonyos fontos kérdésben egyességre jutniuk. Most viszont állítólag egy olyan átmeneti állapotot próbálnak meg elérni, míg ki nem mondják a válást, ami hivatalosan egyedülállóként hivatkozna rájuk. Ez lehetővé tenné számukra, hogy a válásig tovább egyezkedhessenek, viszont független felekként.
Egy közeli ismerősük árulta el a The Blast magazinnak, hogy Brad és Angie is szeretnének végre továbblépni és élni az életüket, még akkor is, ha még hivatalosan nem váltak el egymástól. Mondjuk ez nem meglepő azok után, hogy mindkét színészt szinte hetente mással hozzák össze, ráadásul Angie állítólag lassan már hozzá is menne a következő kiszemeltjéhez…

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu