Érkezik a P.S. I Love You folytatása!
Sztárhírek, Külföld

A P.S. I Love You az egyik legmeghatóbb szerelmi történet, ami valaha létezett. Ez tény. Ahogy az is, hogy a Gerard Butler–Hilary Swank páros főszereplésével készült fantasztikusan csodás film egy adaptáció. Tudtad?

Ráadásul most az eredeti könyv írója, Cecelia Ahern bejelentette, hogy megírta a folytatását!

„ÓRIÁSI hírem van! Megírtam a P.S. I Love You folytatását, aminek Postscript (vagyis Utószó) lesz a címe. A könyv szeptember 19-én jelenik meg az Egyesült Királyságban. Remélem szeretettel várjátok vissza Hollyt és Gerryt is, és, hogy az elolvasása olyan érzelmes lesz nektek is, mint amilyen nekem volt.”

Emellett a hatalmas bejelentés mellett Cecelia magát a könyvet (vagyis inkább a kéziratot) is megmutatta a követőinek:

Az első részét képzeld, 21 éves korában írta meg Cecelia! Az ugye arról szólt, hogy egy fiatal házaspár élete mennyire megváltozik, mikor a férjet, Gerryt agytumorral diagnosztizálják. Gerry meghal, Holly pedig igyekszik feldolgozni ezt a brutális fájdalmat. A gyászában pedig segíti őt a férje, aki 10 levelet hagyott neki hátra, és mindegyiket így fejezi be: „P.S. I Love You”.

A regény persze elképesztően nagy siker lett, és mint tudjuk a belőle készült film is. Ha a második rész csak fele olyan jó lesz, mint az első volt, akkor majdnem biztos, hogy Hollywood ismét lecsap rá.

Szeretnéd, hogy Gerard Butler és Hilary Swank újra egy párt alakítsanak?

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu