Hivatalos: a Huawei elárulta a P30 széria bemutatójának időpontját
Tech ', Mobil Telefon hírek

Eddig is lehetett sejteni, hogy a Huawei más gyártóknál később, csak március végén mutatja be új csúcsmobiljait, most viszont kiküldték a meghívókat az eseményre, így kiderült a pontos időpont is.

Egy rövid Twitter-videóban jelentette be a Huawei, hogy március 26-án, Párizsban mutatja be a legújabb P30 széria tagjait. A felvételen néhány híres francia látványosság képeit láthatjuk, és már itt felhívják a figyelmet az érkező csúcsmobilok zoommal kapcsolatos fejlődésére.

Már a P20 Pro is képes volt 5X-ös hibrid zoomra a három hátlapi kamerájának segítségével, ám a P30 ehhez képest is előrelépést hozhat majd. Eddig egyébként csak két modellről lehet hallani (P30 és P30 Pro), de nem lepődnénk meg, ha a szokásos Lite változatot is kiadná a gyártó.

Természetesen a Pro változat lesz a valódi csúcsmodell, amely várhatóan már 4 hátlapi kamerát kap. A Huawei P30 is fejlődésen megy át, és a tavalyi kettőről immáron háromra nő rajta a hátlapi kamerák száma. A sebességért várhatóan a Mate 20 szériában debütált Kirin 980 lapka lesz felelős, de még ez sem biztos, mert már egy 985-ös verzióról is röppentek fel pletykák.

Egyelőre tehát kevés a biztos információ, de mivel a bemutató csak jövő hónap végén esedékes, így várhatóan folyamatosan érkeznek majd a részletek a Huawei új szériájáról. Így tehát az MWC után is érdekes hírekre számíthatunk, és a következő hónapokban igazi gigászok csatájának lehetünk majd tanúi a felsőkategóriában.

Forrás, szerző: napidroid.hu