A rúzs, amivel minden pasit leveszel a lábáról
Érezd!, Női öltöző

Mikor egy új terméket forgatok a kezemben, először mindig a csomagolását nézem meg. Szerintem ez az egyik legfontosabb szempont, már csak azért is, mert árulkodik a termék minőségéről. Természetesen nem csalódtam, egyszerű mégis nagyon elegáns és igényes kompakt kipattintós hüvelyt kaptak a rúzsok. Olyat, amit szívesen visz magával az ember, és büszkén veszi elő a női mosdóban, sőt lényegében bárhol. Praktikus. Minőségi. Chanel.

A francia márka ősszesen 6 színt dobott a piacra Chanel Rouge Allure Velvet Extréme-ből. Mindegyikért odavagyok, de a két kedvencemet teszteltem ezekből: a 112 Idéal és 114 Épitome árnyalatokat. A 112 Idéal egy hideg tónusú málna, a 114 Épitome pedig egy klasszikus élénk vörös. Hasonló színeket már láttam, de a termék különlegessége nem a színeiben rejlik, hanem a textúrájában!

Kézen kipróbálva nem hozta azt a “wow” effectet, de amikor a számra kentem, azonnal szerelembe estem. Krémesen puha, ugynakkor ultra matt hatást adott, mindezt lehengerlő fedéssel. A matt rúzsokkal, minig az a probléma, hogy szárítanak, de ez az új formula extra kényelmes viselet és együtt mozog az ajkaimmal.

Nagyon erősen pigmentált és a fedése is tökéletes! Ilyen esetben nem is szükséges alá ceruzázni és mivel lehetetlen is lenne pontosan ilyen színű ceruzát találni, ezért ecsettel vittem fel. Egy lekerekített végű lapos ecsetet választottam hozzá, ami tökéletesen passzolt a szám formájához és így könnyedén meg tudtam húzni az éleket. A felvitel nagyon könnyű volt a krémes textúrának köszönhetően.

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu