Egy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálta a rák ellenszerét
Érezd!, Egészség

Egy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálták a rák ellenszerét, amely személyre szabható, és egy éven belül már kész is lesz.

Olyan csodagyógyszert fejlesztettek ki – legalábbis ezt állítják –, amely képes a rák gyógyítására. A nagyszerű felfedezés a The Jerusalem Postban jelent meg. A cikk szerint az Accelerated Evolution Biotechnologies (AEBi) kutatóinak sikerült a rák gyógyítására alkalmas szert kifejleszteniük, amely a ráksejteket támadja meg különböző peptidekkel egyszerre, tehát több fronton is harcol a daganatok ellen.

Az összes, mutálódásra képes receptort támadja a MuTaTo, amelyet személyre is lehet szabni, mivel megállapítható a különböző vizsgálatokból, hogy az adott betegnél mely receptorok működnek rosszul – írja a 24.hu. Állítólag egy éven belül akár már használni is lehet a szert. Egyelőre egereken tesztelték, akiknek az egészséges sejtjeit nem támadta meg a gyógyszer. A klinikai kutatások hamarosan megkezdődnek. Addig azonban, amíg hivatalos tanulmány nincs az állítások alátámasztására, sajnos nem szabad komolyan venni az eredményeket.

Forrás, szerző: life.hu