8 tipp, hogy mindig tökéletes legyen a randisminked
Érezd!, Női öltöző

Esztergályos Viktória már egészen kicsi korától kezdve imád rajzolni és festeni, mostanra pedig profikat megszégyenítő módon képes bárkivé és bármivé átalakulni. Viki egyébként tavaly ősszel megnyerte a Maybelline – Cosmopolitan Blogger Schoolt, most pedig segít neked abban, hogyan lehet tökéletes a sminked, ha egy fontos randira készülsz!

Úgy sminkelj, ahogy outfitet választasz
„Tapasztalataim szerint a visszafogottabb, nőies sminket kedvelik a legtöbben. Ennek ellenére, én mindig azt szoktam javasolni, amit a ruhákkal kapcsolatban is: olyan sminket viselj, amiben kényelmesen érzed magad. Ez lehet akár egy ‘nomakeup makeup’ de a füstös szemek, erősebb rúzs kombináció is.”

Az új nem mindig jobb
„Mindenki más egyéniség: van, akin egy egyszerű tusvonal is soknak hat, máson szinte fel sem tűnik, mert olyan a karaktere. De randi előtt inkább ne próbálkozz újdonságokkal, mert ha javítgatni kell (esetleg újrafesteni az egészet), nagyon kicsúszhatsz az időből…”

A nude a barátod
„A természetesebb színű, enyhén rózsaszínes nude rúzsokat kedvelem jobban, szerintem azokat a legkényelmesebb viselni, mert nem okoznak felesleges idegességet – szóval nem kell aggódnod, ha iszol valamit!”

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu