Vona Gábor konditerembe menekült Sneider Tamás náci botránya elől
Europethrob hírek ', Politikai hírek

Az újabb és újabb antiszemita botrányba sodrodó párt politikusai egytől egyig úgy csinálnak, mintha elnökük karlendítése meg sem történt volna. Inkább hóembert építenek, konditeremből posztolnak, önmagukat reklámozzák, semmint, hogy reagáljanak a történtekre. Következzenek a legerősebb, jobbikos terelők!

Az utóbbi napokban szemmel láthatóan összecsaptak Sneider Tamás feje felett a hullámok. A botránysorozat azzal vette kezdetét, hogy a Hír TV a vasárnap esti hétórás híradójában bemutatott egy felvételt, amelyen Sneider Tamás felesége náci karlendítéssel pózolt esküvőjükön. Egy nappal később újabb anyag látott napvilágot, amelyen a jobbikos pártelnök arról beszélt, hogy még mindig jobb, ha valaki muszlim vallásra tér át, mintha zsidóra. A kedd este sem maradt hangos botrány nélkül, előkerült egy történet életének arról az időszakáról, amikor az egri szkinhedbanda vezére volt, ebből az derült ki, hogy egy mozgássérült, cigány férfit bántalmazott. A botránysorozat következtében alaposan kicsúszott Sneider Tamás lába alól a talaj, éppen ezért érdekes megfigyelni, hogyan viselkednek ebben - a párt számára nehéz - helyzetben a jobbikos politikusok. Egy gyors minta alapján arra a következtetésre lehetett jutni,

hogy az újabb és újabb antiszemita botrányba sodródó párt politikusai leginkább úgy tesznek, mintha nem történt volna semmi.

Inkább hóembert építenek, konditeremből posztolnak, önmagukat reklámozzák, semmint, hogy reagáljanak a történtekre. Következzenek a legerősebb, jobbikos terelők.

Vona Gábor, Sneider Tamás "mentora", a Jobbik korábbi elnöke fontosnak tartotta, hogy a konditeremből posztoljon egy izompólós képet.


Forrás: origo.hu
Szerző: BORDÁCS BÁLINT