Jennifer Aniston mindenáron be akar pasizni
Sztárhírek, Külföld

Már csak alig egy hónap van az Oscar-gáláig, ahol a sztárok gyönyörű estélyikben pompáznak és általában párban. Jennifer Anistonnak viszont jelenleg nincs pasija, így a díjátadó közeledtével állítólag egyre jobban parázik. Jen ugyanis nem akar egyedül megjelenni a vörös szőnyegen, az afterpartikon meg végképp nem. Úgyhogy úgy döntött, nekiáll keresni magának egy helyes srácot, akibe karolva felvonulhat az Oscar fotósai előtt.

Az amerikai Life & Style magazinnak nyilatkozó forrás szerint „Jen retteg egyedül kiállni a vörös szőnyegre”. Úgyhogy állítólag megkérte a barátait, Courtney Coxot, Jimmy Kimmelt és Jason Batemant, hogy keressenek neki pasit. „Jen tudja, hogy bárkivel jelenjen is meg, azonnal beindulnak a pletykák, de ez nem érdekli. Viszont abban is biztos, hogy akkor is pletykálni fognak, ha egyedül megy…szóval inkább ad nekik valamit, amiről beszélhetnek!” A magazin szerint Jennifernek John Hamm-mel, Scott Eastwooddal vagy egy korábbi pasijával, John Mayerrel kellene mennie.

Ám a Gossip Cop nevű oldal felkereste Jen szóvivőjét, aki elmondta, hogy ez egy hatalmas kamu. Sőt, Jennifer még csak nem is megy az Oscarra! „Egyelőre nem tervezi, hogy megy a gálára vagy bármelyik afterpartira. Persze benne van a pakliban, hogy végül másképp dönt” – mondta a sztárcsajszi sajtósa.

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu