Mini Bluetooth fülhallgatók nagyon jó áron
Tech ', Érdekes

A sportolni szeretők, sokat ingázók, és úgy általában a zene, valamint a kínai kütyük szerelmesei ne is menjenek tovább. Az alábbiakban három remek, kisméretű Bluetooth fülhallgatót mutatunk be, amelyek kifejezetten kedvező áron szerezhetők be.

Xiaomi Mini Bluetooth headset
A Xiaomi fülese igyekszik a sportolói igényeknek is megfelelni az IPX4 ellenállással, így a nedvesség, izzadság nem tehet benne kárt, de akár vezetés vagy munka közben is jól jöhet. A Xiaomi aprósága Bluetooth 4.1 kapcsolaton keresztül kommunikál a párosított eszközzel, ami akár 10 méter távolságra is lehet. Az ergonomikus kialakítású fülhallgató remekül illeszkedik a hallójáratba, és a formaterve okán némileg a külső zajt is képes szűrni, bár semmilyen kifejezetten erre a célra fejlesztett technológiával nem rendelkezik.

A fémből, polikarbonátból, és szilikonból készült eszköz belsejében egy 40 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírás szerint 60 órás készenléti időt képes biztosítani. Folyamatosan beszélgetni (vagy zenét hallgatni) három órán keresztül lehetséges vele, és szerencsére a töltés mindössze egy órát vesz igénybe. A készülék a GVMiniRR kuponnal mindössze 13.99 dollárba kerül, így aztán nem érdemes hezitálni, csapj le rá minél hamarabb, ha egy ilyen kompakt headsetet keresel! További részletek és megrendelés ezen a linken.

QCY T1C Bluetooth fülhallgató
A QCY T1C szintén az apró, hallójáratba illeszkedő fülhallgatók sorát erősíti, de ez már párban kapható. A készülék ötödik generációs Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a párosított eszközökkel, akár 10 méteres távolságból is. A termék belsejében 43 mAh kapacitású akkumulátor található, ám az apróságok mellé egy 380 mAh-s dokkoló is jár. Önmagukban a fülhallgatók 4 órányi zenehallgatást tesznek lehetővé, ami a dokkoló segítségével 16 órára növekedhet.

Forrás, szerző: napidroid.hu