Szétszerelős videón a (Xiaomi) Redmi Note 7
Tech ', Mobil Telefon hírek

Nemrég mutatták be a Xiaomitól immáron külön utakon járó Redmi első okostelefonját, a Redmi Note 7-et, ami minden kétségen kívül egy remek készülék lett. Ezt alátámasztja az is, hogy a mobilt elsőnek áruba bocsátó online villámvásár percek alatt véget ért, miközben 100 000 készülék talált gazdára. A telefonról az is kiderült, hogy bizonyos mértékig bírni fogja a vizet, most pedig megnézhetünk egy komplett szétszerelést, így kiderül, mi van a belsejében.

Az alábbiakban egy olyan videót nézhettek meg, amelyet eredetileg egy kínai videómegosztó portálon tettek közzé, majd később szerencsére a YouTube-ra is feltöltötték. A felvételen röviden, lépésről lépésre tekinthető meg, milyen módon lehet szétszerelni a Redmi Note 7-et, de természetesen ilyesmit továbbra is csak azoknak ajánlunk, akiknek megfelelő felszerelése és ismerete van az ilyesmihez. Az első tennivaló a telefon üveg hátlapjának eltávolítása, amelyet a NanoSIM tálca, az ujjlenyomat-olvasó kábele, majd néhány csavar követ.

ó tudni, hogy a mobil USB-C portja egy másodlagos lapon található, így a javítása nem fog különösebb nehézséget okozni a szakemberek számára. A képrögzítő egység szintén könnyen cserélhető, mivel egyetlen modulból áll a készülék duál kamerakészlete. A kijelző cseréje viszont már nem lesz annyira egyszerű, hiszen ehhez minden mást el kell távolítani a házból, csak utána férhetünk hozzá. Igazából a felvétel magáért beszél, érdemes vetni rá egy pillantást még azok számára is, akik sosem szereltek még telefont.

A Redmi Note 7 egyébként már elő is rendelhető néhány oldalon, de egyelőre nincs belőle Global verzió, és az ár is magasabb, mint Kínában:

GearVita
Banggood
Geekbuying

Forrás, szerző: napidroid.hu