Ed Sheeran komoly rekordot döntött!
Sztárhírek, Külföld

A nemrég Beyoncéval koncertező Ed Sheeran a Spotify-on döntött óriási rekordot. A Shape Of You című száma lett ugyanis minden idők legtöbbször letöltött dala! Ed szerzeménye az első a történelemben, amit több, mint két milliárdan hallgattak meg.

Az örömhírt a brit énekes osztotta meg az Instáján: „Köszönöm, világ. Az enyém az első dal, amit két milliárdan hallgattak meg Spotify-on.” Rengetegen gratuláltak neki, a legtöbb rajongó pedig azzal viccelt, hogy annyira szeretik a számot, hogy a streamelések feléért tuti ők felelnek.

A Shape Of You először 2017 januárjában jelent meg Ed harmadik albuma, a Divide (÷) fő számaként. A dalt Ed és két alkotótársa, Steve Mac és a Snow Patrolból ismert Johnny MacDaid közösen szerezte. A szám 34 országban került rekordsebességgel a slágerlisták élére! Sőt, Ed a ezzel a számával nyerte el a legjobb szóló popénekes Grammy-díját is.

De a sztár nem csak a karrierjében sikeres, a magánélete is szuperül alakul. Nemrég osztott meg egy elképesztően cuki, feleségével készített közös képet Instán. A hokijátékost, Cherry Seabournt állítólag a nyáron vette feleségül egy titkos esküvőn! Ed bevallotta, hogy annyira boldog, hogy képtelen szomorúságról és összetört szívekről dalokat írni.

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu