Horrorfilmbe illő, miként végezte ki saját ötéves fiát egy édesanya
Érezd!, 18+

Felfoghatatlan, mit művelt az asszony. Akkor is gyomorforgató lenne tette, ha egy vadidegen gyermekkel tette volna mindezt. Na de a saját kisfiával?

Horrorfilmbe illő körülmények közt szembesült egy édesapa azzal, hogy ötéves kisfia az életét vesztette: amikor pénteken késő délután, munka után hazatért, felesége azzal fogadta, elküldte otthonról a gyermeket - nem sokkal később azonban bevallotta: brutális módon végzett a gyermekkel.

A texasi Houstonban élő, kínai születésű Luhui Lui elmondta: megfojtotta, majd lefejezte ötéves fiukat, a testét pedig nejlonzacskóba gyömöszölve a garázsban, egy szemetesben rejtette el. A férj azonnal hívta a rendőröket, akik letartóztatták a 43 éves gyilkos anyát.

A bíróság úgy döntött: Lui még óvadék ellenében sem hagyhatja el celláját - a rácsok mögött kell megvárnia, amíg elítélik. A vád: szándékos emberölés - írja a Chron.

Azt, hogy a nő miért vetemedett a kegyetlen tettre, jelenleg még nem lehet tudni, ám férje, Kai Xu arról beszélt, a nő pár hónapja depresszióval küzdött. Az első tünetek márciusban jelentkeztek, augusztusban pedig egy öngyilkossági kísérlete is volt. Noha depressziójára kapott gyógyszereket, nem szeredte őket beszedni.

Xu magát okolja, amiért kettesben hagyta az anyát kisfiával. “Luhui szerette a fiunkat. Ezért hagytam, hogy együtt legyenek” - nyilatkozta a férfi a My San Antonio oldalának.

A párnak egyébként a meggyilkolt gyermek mellett van egy 13 éves lányuk is. Hogy ő hol volt a gyilkosság idején, nem tisztázott.

Forrás, szerző: borsonline.hu