A Whirlpool idén újít: akár az órájával is indíthatja majd otthon a mosógépét
Tech ', Érdekes

Hamarosan arra is képes lehet az Apple Watch okosóra, hogy segítsen a háztartási gépek felügyeletében. Ehhez persze a Whirlpoolra is szükség volt.

A Whirlpool hamarosan érkező „connected” (mobileszközhöz csatlakoztatható) gépei lehetővé teszik, hogy a felhasználók akár távolról kommunikáljanak háztartási eszközeikkel, a sütőkkel, a mosó- és a szárítógépekkel. Ez az első eset, hogy a neves készülékgyártó az Apple Watchhoz és annak képességeihez igazította termékeit.

Ebben az évben több mint 20 ilyen, Whirlpool márkájú készülék kibocsátását tervezi a gyártó. A fogyasztók a Whirlpool app segítségével az Apple Watchról kommunikálhatnak majd ezekkel a gépekkel.

A sütőt el lehet indítani, látni lehet, hogy hol tart az aktuális sütési állapot, és az aktív ciklus alatt is különféle parancsokat lehet adni a sütőnek. A mosógépnél is szabályozni lehet a mosási opciókat, és függetlenül attól, hogy milyen típusú mosásról van szó, egyszerűen beállítható minden az okosóra segítségével. A szárítógépeknél is figyelemmel kísérhető. hogy elindult-e a ciklus, és azt is lehet látni az appon, hogy mennyi idő van hátra a szárításból.

A Whirlpool a CES-en is bemutatja új eszközeit.

Forrás, szerző: hvg.hu