Háromországos Pannon Maraton kerékpáros rendezvény
Lenti, Lenti, Templom tér 5.

Lenti, Lenti, Templom tér 5.

2018. Július 22. Vasárnap - 07:00

A Háromországos Pannon Maraton egy nemzetközi kerékpáros rendezvény, melynek célja a szlovén és horvát partneregyesületekkel a már meglévő kapcsolat erősítése, illetve a kerékpározás népszerűsítése határokon innen és túl.

A tradicionális, rekreatív kerékpármaraton nem egy verseny, hiszen nem az a fontos, hogy ki hányadik helyen ér célba, hanem a mozgás örömének átélése a megtett kilométerek során.

Az érdeklődők három különböző nehézségi fokozatú és hosszúságú táv közül választhatnak: a három útvonal mindegyike hangulatos helyszíneken halad, ahol a résztvevők természeti és kulturális értékeinket csodálhatják meg a mozgás közben – mind a hazai, mind pedig a két szomszédos ország területén.

Mindhárom távra lehet előzetesen is (a főszervező honlapján), illetve a program helyszínén a kora reggeli óráktól nevezni.

Frissítés:
A tekerés közben megfáradt résztvevőknek a szervezők kihelyezett frissítő pontokon biztosítanak felfrissülési lehetőséget; itallal, süteménnyel, gyümölccsel várják az erőt gyűjtő kerékpárosokat.

Minden résztvevőt egy éremmel jutalmaznak a vállalt táv befejeztével, s emellett ebéd és a délután folyamán színes kulturális programok várják az érdeklődőket.

A regisztrált résztvevők az idei évben ingyen belépőt kapnak a Lenti Termálfürdőbe. A nap végén értékes nyereményeket találnak gazdára, a fődíj egy Gepida Mundo MTB kerékpár. (A sorsoláson a regisztrált kerékpárosok vehetnek részt.)

A szervezők díjazzák a legfiatalabb és a legidősebb résztvevőt, valamint a legnagyobb létszámmal induló csapatot is.

Ha szeretsz kellemes vidéki környezetben tekerni, szereted a kihívásokat, gyere el a 12. Háromországos Pannon Maratonra, próbáld ki magad, ismerd meg az ország délnyugati csücskében elterülő Kerka völgyét és a Muravidéket!


Távok:
- hosszútáv: 110 km
- középtáv: 55 km
- családi maraton: 15 km


Nevezés: a rendezvény napján a helyszínen 07.00 – 8.45

Nevezési díj: 15 € / 4500 Ft, ami a helyszínen fizetendő
Előzetes nevezési díj: 12 € / 3600 Ft, ami szintén a helyszínen fizetendő

Helyzín: Rendezvénytér