Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje + DJ Corey
Budapest, Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

Budapest, Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

2019. Március 21. Csütörtök - 19:00

Az „öltönyös popzene” egyik legkiválóbb énekesének, George Michaelnek dalaiból állítunk össze egy estére valót. A gazdag repertoárból nehéz kiválasztani a „legjobbakat”, hiszen a több, mint 100 millió lemezt eladott popsztár dalait a 80-as évektől napjainkig rajongók hada hallgatja.
Összetéveszthetetlen hangja sebezhetősége, nyitottsága, érzelem gazdagsága magával ragadja a hallgatóságot, dalai sokszor szókimondóak, a balladáktól egészen a szenvedélyes funky ritmusokig.

Aki ezt az élményt felidézi Önöknek, nem más, mint a szintén érzelem dús hanggal bíró Hegyi Dávid.

Hegyi Dáviddal 2010-ben találkozhattak először azok, akik az RTL Klub tehetségkutató műsorát követték. Akkor a legjobb 24 énekes között végzett. Ez után többször lépett fel az Orfeumban, akusztikus duó estjeivel a budapesti bárokat járta, majd 2012-ben bemutatta első önálló koncertjét szintén a pesti mulatóban. Később óceánjáró hajón dolgozott énekesként, színházban és zenekarral egyaránt. Az elmúlt 3 évben az Őrült Nők Ketrece című színdarabban szerepelt, amelyet Alföldi Róbert rendezett, majd 2016-ban a TV2 országos énekes tehetségkutató műsorának második helyezettje lett és ezzel együtt az év legjobb férfi előadója.

Az énekes többek között olyan slágereket hoz el Önöknek, mint a Careless Whisper, a Too Funky , a Faith, vagy a mindenki által jól ismert Freedom… és igen, talán a zenei szabadság az, ami leginkább jellemzi ezt a koncertet…

Közreműködnek:
Hegyi Dávid – ének
Nagy Zsolt – dob
Fonay Tibor – basszusgitár
Horváth Bence – zongora
Rieger Attila – gitár
Kanizsa Georgina – vokál
Fábiánné Fellegi Anna – vokál

Helyszín: Orfeum