Akció fogyni vágyóknak!
Nagykanizsa

2017. Szeptember 25. Hétfő - 2017. Október 03. Kedd

Köszöntünk az oldalunkon minden érdeklődőt aki szeretne egészségesebben élni, éhezés nélkül fogyni vagy csak egyszerűen méregteleníteni a szervezetét.
Ez az oldal azzal a céllal jött létre, hogy megismerjetek egy csodálatos módszert ami kiváló tisztító, méregtelenítő és immunerősítő is egyben. Azt szeretnénk, hogy a súlyfelesleggel küzdőkkel együtt kicsit másképpen, kicsit rendhagyó módon tabuk nélkül megoszthassuk tapasztalatainkat, és ezzel segítsük, erősítsük egymást. itt megoszthatod a diéta során bevált receptjeidet és motiválhatsz másokat azzal, hogy leírod a kúra alatt megtapasztalt pozitív vagy negatív változásokat.
Azt szeretnénk, ha itt mindenki jól érezné magát, hogy itt figyelnek rá és törődnek vele.
Amint a képen láthatod, nekünk már sikerült megszabadulni több mint 20 kg súlyfeleslegtől, vérnyomás- bőr és egyéb egészségügyi problémáinktól.
Amennyiben bővebb információt szeretnél kapni a diétához akkor bátran kérdezzél, írhatsz privátban üzenetet és mi segítünk végig a kúrád alatt tanácsainkkal, tapasztalatainkkal.
Ha érdekel a lehetőség, most kedvezménnyel tudod elkezdeni az életmód váltást. Keress bennünket és érdeklődj a Fogyjál regenorálódj velünk Facebook oldalon!